2024 Yazının Spotify Listelerinde Zirveye Oynayan Şarkılar!

← Geri
2024 Yazının Spotify Listelerinde Zirveye Oynayan Şarkılar!
Spotify, 2024 yazında Türkiye'nin müzikal rotasını çizdi. Yerli müziğin zirvede olduğu listelerde, hip-hop yine yazın favorisi oldu. İşte 2024 yazında Spotify Türkiye’de en çok dinlenen hitler! İşte detaylar...

Spotify Türkiye'nin 2024 Yazında Zirveye Taşıdığı Şarkılar!

Spotify Türkiye'nin en çok dinlenenler listesinde zirveyi, Era7capone, Batuflex ve Narco'nun güçlü iş birliği CISTAK kaptı. İkinci sırada ElMusto’nun enerjik parçası Dale Don Dale yer alırken, Semicenk ve Doğu Swag’in duygusal eseri Küle Dönmüşsün üçüncülüğü elde etti. 

Müzik dinleyişlerim hiç bitmesin diyenlerdenseniz Teknokask Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketi tam size göre. Kulaklığınızda veya bilgisayarınızda; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanı sıra sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda korunabilirsiniz. Cepkask, bu kapsayıcı yönüyle Türkiye'de bir ilktir. Unutmayın!

Listede öne çıkan bir diğer iş birliği ise Sezen Aksu ve Lvbel C5'e ait. Bu ikilinin ortak çalışması, Spotify Türkiye’nin en çok dinlenenler listesinde dördüncü sıraya yerleşti. Gülşen, Murat Boz ve Lvbel C5'in popüler parçası ILTIMAS X SUBMARINER ise beşinci sırada dikkat çekti.

2024 yazında rap ve hip-hop rüzgarı esmeye devam ederken, Dedublüman’ın Sen Bilmezsin, Simge’nin Önümüz Yaz ve Emre Fel’in Sana El Pençe Durmam gibi Türkçe rock ve pop hitleri de listelerde yerini aldı. Bu çeşitlilik, yaz aylarında müzik zevklerinin ne kadar renkli olduğunu gözler önüne seriyor. 

Kulaklık veya bilgisayar aldığınızda Teknokask' ı mutlaka isteyin.

İşte sıralama:

 

CISTAK Era7capone, Batuflex, Narco
Dale Don Dale  ElMusto
Küle Dönmüşsün Semicenk, Doğu Swag
Sezen Aksu  Lvbel C5
ILTIMAS X SUBMARINER  AKDO, Gülşen, Murat Boz, Lvbel C5
Sen Bilmezsin Dedublüman
SUBMARINER AKDO, Lvbel C5
Sana El Pençe Durmam Emre Fel
İNTİHAR Era7capone, NASTEISHA
Önümüz Yaz  Simge

 

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!