ABD Kongresi'nde Büyük Tartışma: UFO'lar ve Uzaylılar Gündemde!

← Geri
ABD Kongresi'nde Büyük Tartışma: UFO'lar ve Uzaylılar Gündemde!
Çarşamba günü Temsilciler Meclisi, UFO'lar olarak bilinen tanımlanamayan anormal fenomenlerin hükümetin üst düzeylerinde ciddi bir incelemeyi hak ettiğini kabul ederek tarihi bir panel düzenledi. Gizemli gözlemlere odaklanan bu toplantı, dönüm noktası niteliğindeydi ve UAP'ler hakkında önemli bir adım attı.

Eğer Gerçekse, ABD Kongresi Bunu Bilmek İstiyor!

Cumhuriyetçi Tim Burchett toplantının başında ABD'li milletvekilleri "küçük yeşil adamları veya uçan daireleri duruşmaya getirmiyorlardı… biz sadece gerçeklere geleceğiz" dedi. Toplantı boyunca üç tanık, anlaşılması güç nesnelerle karşılaştıklarını aktardı ve konuşma cesareti bulamayan pilotlar, gemilerden alınan gizemli biyolojik materyaller ve casusluk faaliyetlerine karşı misilleme yapıldığı iddialarını dile getirdi. Tüm tanıklar, bu olağandışı olayların potansiyel bir ulusal güvenlik tehdidi oluşturduğunu kabul ettiler.

GETTY RESİMLERİ

David Fravor, emekli ABD Donanması komutanı olarak, 2004 yılında "tic-tac" şeklindeki bir UAP ile karşılaşmasını, görüntüleri ilk kez 2017'de ve iki yıl sonra da ABD Donanması tarafından doğrulanarak, havacıları şaşırtacak şekilde hareket eden bu olağanüstü olayı bir kez daha anlattı.

Fravor, deneyimledikleri teknolojinin günümüzde sahip olduğumuz veya gelecekte 10 yıl içinde geliştirmeyi hedeflediğimiz her şeyden çok daha üstün olduğunu belirtti.Eski Hava Kuvvetleri istihbarat subayı David Grusch ise, hükümet yetkililerinin bilgileri gizlediğini ve muhbirleri cezalandırdığını ima etti. Ancak sınıflandırma yasaları nedeniyle, halka daha fazla ayrıntı vermenin mümkün olmadığını iddia etti.

İnsan mı Yoksa İnsan Dışı Bir Varlık mı?

Güney Karolina'dan Cumhuriyetçi Nancy Mace, Bay Grusch'a dünya dışı cisimlerle ilgili bildiklerini ayrıntılı olarak sormak için söz aldı.

Bayan Mace, "İnsan mıydılar yoksa insan değil miydiler?" diye sordu.

Bay Grusch, "İnsan dışı ve bu, konuştuğum program hakkında doğrudan bilgisi olan kişilerin değerlendirmesiydi" şeklinde yanıtladı. Farklı bir sorgulama sırasında, kişisel olarak hiçbir uzaylı bedeni görmediğini doğruladı.

Tanıklar ayrıca askeri personelin veya halkın açıklanamayan manzaraları bildirmesi için resmi bir bildirim süreci çağrısında bulundu.

Americans for Safe Aerospace'in yönetici direktörü Ryan Graves, "Pilotların işlerini kaybetmeden rapor verebilecekleri bir sisteme ihtiyacımız var" şeklinde ifade etti. Kongre, oturumun sonuna kadar bu talebi kabul etmeye istekli görünüyordu.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!