Angelina Jolie ile Haluk Bilginer Sinema Severlere Sürpriz Mi Yapıyor?

← Geri
Angelina Jolie ile Haluk Bilginer Sinema Severlere Sürpriz Mi Yapıyor?
Emmy Ödülü sahibi ünlü oyuncu Haluk Bilginer, son dönemin en dikkat çekici sinema projelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. Pablo Larraín'in yönetmenliğini üstlendiği "Maria" adlı filmde başrolde oynayacak. Bu filmde Bilginer'e, Hollywood'un başarılı yıldızı Angelina Jolie eşlik edecek. İşte detaylar...

Pablo Larraín'in Yeni Filmi 'Maria': Angelina Jolie ve Haluk Bilginer ile Sanatın ve Aşkın İzinde

Ünlü yönetmen Pablo Larraín, daha önce Jacqueline Kennedy ve Lady Diana'nın hayatlarını beyaz perdeye taşıyan filmlere imza atmış bir isimdir. Şimdi ise Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan 'Maria' adlı yeni bir filme yönetmenlik yapıyor.

'Maria' filminin başrolünde Angelina Jolie yer alıyor ve Maria Callas'ı canlandırıyor. Bu iddialı yapımın kadrosuna ise Türk oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Haluk Bilginer, Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Pablo Larraín, Yeni Filmi 'Maria' için Ekim Ayında Budapeşte'de Çekimlere Başlıyor

Ünlü yönetmen Pablo Larraín'in yönettiği 'Maria' filminin senaryosunu, Peaky Blinders dizisinin başarılı senaristi Steven Knight üstleniyor. Bu film, ünlü soprano Maria Callas'ın 1970'lerdeki Paris yaşamını ve içsel yalnızlığını ele alacak.

Maria Callas, kendi döneminin en ünlü sopranolarından biriydi ve New York'ta yaşarken yaşadığı yasak ilişkiyle gündeme gelmişti. Bu ilişki, Aristotle Onassis ileydi, ki o da Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olarak tanınır. Onassis, Jackie Kennedy ile evlenmek için Callas'tan ayrılmıştı. Bu ilişki sırasında Callas, Onassis'in taciz ve şiddetine maruz kalmıştı. Yaşadığı bu acı deneyimler, Callas'ın hayatını derinden etkiledi ve 1977'de sadece 52 yaşındayken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Maria Callas'ın etkileyici yaşam hikayesi, 'Maria' filminde bir kez daha hayat bulacak ve izleyicileri derin düşüncelere sürükleyecek.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!