Bir iPhone Üretimi Çin Dışına Çıkıyor! Yeni Merkez Hangi Ülke?

← Geri
Bir iPhone Üretimi Çin Dışına Çıkıyor! Yeni Merkez Hangi Ülke?
Apple, Eylül’de büyük bir etkinlikle iPhone 16 serisini tanıtacak! 10 Eylül’deki lansmana sayılı günler kala, ilk kez bir iPhone modeli Çin dışında üretilecek. İşte iPhone 16 Pro ve Pro Max için seçilen yeni üretim merkezi…

iPhone 16 Pro ve Pro Max Üretimi İçin Yeni Adres! Tanıtımdan Hemen Sonra Üretime Başlıyor!

Apple'ın yeni iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri, tanıtımdan hemen sonra Çin dışındaki yeni üretim tesisinden çıkacak. Bloomberg'in raporuna göre, Foxconn şimdiden işçileri bu üretim için eğitmeye başladı. Apple etkinliğinden sonra, yalnızca Pro ve Pro Max modellerinin üretileceği bu tesis, birkaç hafta içinde üretime geçerek siparişleri yetiştirmeye hazırlanıyor.

Evet, yanlış duymadınız Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi ile iPhone 16 Pro ve Pro Max , 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında sıvı teması, yüksek voltaj gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

iPhone 16 Pro ve Pro Max üretimi için Hindistan seçildi!

Foxconn’un ardından Tata ve Pegatron gibi firmaların da montaja başlaması bekleniyor. Tata, Hindistan’daki ikinci iPhone üretim tesisini açmayı ve bu yıl toplam 4 tesise ulaşmayı hedefliyor. Tüm iPhone 16 Pro serisinin Hindistan’da üretileceği öne sürülürken, diğer modeller Çin’de üretilmeye devam edecek. Titanyum kasası, Apple Intelligence teknolojisi ve yeni işlemcisi ile dikkat çeken iPhone 16 Pro’nun Hindistan'daki üretim sürecinin sorunsuz geçip geçmeyeceği merak konusu. Kullanıcıların çoğunun bu modeli tercih etmesi beklendiğinden, Apple’ın bu üretim planı büyük önem taşıyor.

iPhone 16 Pro serisi aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!