Bütçe Dostu iPhone SE 4: Tasarımın Ardındaki Sırlar!

← Geri
Bütçe Dostu iPhone SE 4: Tasarımın Ardındaki Sırlar!
Apple’ın uygun fiyatlı serisi SE'den 4. Nesil ile tasarım çağ atlıyor! 2. ve 3. nesilde eleştirilen demode iPhone 8 tasarımından sıyrılan SE serisi, 4. nesilde kullanıcılarına çağdaş bir tasarım sunmaya hazırlanıyor. İşte, merakla beklenen 4. Nesil iPhone SE ile ilgili detaylar…

iPhone SE 4 ile İlgili Ayrıntılı Bilgiler Sızdırıldı!

Apple'ın uygun fiyatlı serisi SE'nin 4. nesli olan iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor. D59 kod adıyla anılan veya Ghost proje adıyla bilinen SE 4, iPhone 14 ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Demode iPhone 8 tasarımından ayrılan model, köşeli tasarıma ve iPhone 14'ün çentikli ekranına geçiş yapacak.

Cepkask Cep Telefonu Güvence Hizmet Paketi ile iPhone SE 4; 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

iPhone SE 4 aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!

Boyut olarak iPhone 14 ile benzerlik gösteren SE 4, FaceID özelliğiyle gelerek TouchID'yi geride bırakacak. Model, iPhone 14'ten 6 gram daha hafif olacak, ancak arka tarafta tek kamera bulunacak ve bu kameranın 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

Buna ek olarak, iPhone 15 Pro Max'te tanıtılan "Action Button" özelliği SE 4'te de yer alacak. Ancak çift kamera eksikliği, bu modelin tasarımıyla ilgili tek farklılık değil. iPhone SE 4, diğer özellikleriyle büyük ölçüde iPhone 14 ile paralellik gösterirken, kullanıcılarına uygun fiyatlı bir seçenek sunmaya devam edecek. Peki, siz 4. nesil SE modeli olan iPhone SE 4 hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!