En Trend Oyunlar Bu Listede Olanları Kaçırmayın!

← Geri
En Trend Oyunlar Bu Listede Olanları Kaçırmayın!
Oyun başarısının belirleyicilerinden biri, şüphesiz oyuncu sayısıdır. Bir oyunun popülerliği, geniş bir topluluğa sahip olmasıyla da anlaşılabilir. Son dönemde TL kullanımını durdurarak dolar kuruna geçen Steam platformunda, en çok indirilen oyunlar hangileri? İşte ayrıntılar!

Steam'in Haftanın En Çok İndirilen Oyunları Belli Oldu: Sıralama Şaşırttı!

SteamDB'nin yayınladığı verilerle haftanın en çok satan oyunları listesi güncellendi ve zirvede dikkat çekici değişimler yaşandı. Counter-Strike'in uzun süre liderlik koltuğunda oturduğu zirve, şimdi üçüncü sıraya geriledi. İlk sırada ise Valve'ın el konsolu Steam Deck'in bulunması ise dikkat çekici.

Valve'ın el konsolu Steam Deck'in, oyunlarla birlikte sıralamada yer alması olağandışı bir durum. Bu konuda şirketten herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Özellikle Counter-Strike'in liderlikten üçüncü sıraya gerilemesi, oyun dünyasında ne gibi dinamiklerin değiştiğini gösteriyor?

Haftanın en çok satan oyunları listesi, heyecan verici sıralamalarla dolu! İkinci sırada Lethal Company, dördüncü sırada ise geçtiğimiz yıl FIFA ile yollarını ayıran EA SPORTS FC 24 var. Ancak en ilginç sürpriz, oyuncular arasında tartışma yaratan Cyberpunk 2077'nin beşinci sıradan kendine yer bulması oldu. 

Lethal Company'nin yükselişi ve FIFA'nın ayrılışının ardından EA SPORTS FC 24'ün sıralamadaki yeri, oyun dünyasında ne gibi değişimlere işaret ediyor? Bir diğer yandan, Cyberpunk 2077'nin oyuncularla arasındaki uzun süren gerilimlere rağmen hala popülerlik sıralamasında yer alması dikkat çekiyor.

Haftanın en çok tercih edilen oyunları arasında bu sıralamalar, oyunseverlerin ilgi ve tercihlerinde ne gibi değişikliklere yol açtı? Detaylar ve sıralamadaki diğer ilginç sürprizler, oyun dünyasındaki bu hareketliliği gösteriyor olabilir.

Geçen Haftanın Liderleri Steam'de En Çok İndirilen Oyunlar!

1

Steam Deck

2

Lethal Company

3

Counter-Strike 2

4

EA SPORTS FC 24

5

Cyberpunk 2077

6

Apex Legends

7

Call of Duty

8

Red Dead Redemption 2

9

PUBG: BATTLEGROUNDS

10 Baldur’s Gate 3

 

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!