Epic Games'ten Büyük Fırsat: 499 TL'lik Oyun Artık Ücretsiz!

← Geri
Epic Games'ten Büyük Fırsat: 499 TL'lik Oyun Artık Ücretsiz!
Epic Games'in haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor: 449 TL'lik oyun şimdi bedava! Steam'in dolar kuru ile ödeme almasıyla Türk oyuncuların ilgi gösterdiği Epic Games, bedava oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. İşte detaylar...

Bugün, Her Oyunseverin Sabırsızlıkla Beklediği O Gün Nihayet Geldi!

Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyunlarını erişime açtı. Ancak, büyük bir oyun sürprizi arıyorsanız, beklentileriniz biraz sükunete kavuşabilir. Bu haftanın ücretsiz oyunu, fiyatı 449 TL olan The Callisto Protocol.

Teknokask Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketi ile oyun bilgisayarlarında; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanı sıra sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda korunabilirsiniz. Cepkask, bu kapsayıcı yönüyle Türkiye'de bir ilktir. Unutmayın!

Epic Games, bu popüler bilim kurgu korku oyununu bedava sunarak oyunculara büyük bir fırsat tanıyor. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici oynanışıyla dikkat çeken The Callisto Protocol, artık Epic Games kütüphanenizde ücretsiz olarak sizi bekliyor. Hemen Epic Games Store’a gidin ve bu fırsatı kaçırmadan kütüphanenize ekleyin! 

The Callisto Protocol, korku dolu atmosferiyle dikkat çeken, hem ateşli silahlarla hem de yakın dövüşle mücadele edebileceğiniz bir oyun. Normalde 449 TL olan bu oyun, Epic Games'in kampanyası sayesinde artık tamamen ücretsiz! Oyunseverler, bu fırsatı kaçırmadan The Callisto Protocol’ü hiçbir ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilirler.

Oyun bilgisayarı aldığınızda Teknokask’ı mutlaka isteyin! 

Epic Games'in ücretsiz oyunları nasıl alınır?

Epic Games'in bedava oyunlarını kapmak oldukça basit! İlk olarak, buradaki bağlantıya tıklayarak Epic Games sitesine giriş yapın. Ardından almak istediğiniz oyuna tıklayın ve açılan sayfada 'Yükle' butonuna basarak oyunu kütüphanenize ekleyin. Ücretsiz oyunları alabilmek için Epic Games hesabınıza giriş yapmayı unutmayın!

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!