Gemini Live İle Akıllı Cihazlara Yeni Bir Boyut: Samsung’un Yenilikçi Yapay Zeka Desteği!

← Geri
Gemini Live İle Akıllı Cihazlara Yeni Bir Boyut: Samsung’un Yenilikçi Yapay Zeka Desteği!
Made by Google etkinliğinde dikkat çeken Gemini Live, Pixel 9’dan önce Samsung cihazlarında hayat buluyor. İşte merak edilenler!

Gemini Live: Samsung Galaxy Z Fold Serisi İçin Geliştirilmiş Özellikler ve Abonelik Detayları

Google, yeni yapay zeka özelliği Gemini Live’ı seçili Samsung cihazları için erişime açtı. Özellikle Galaxy Z Fold 6 için yapılan geliştirmelerle dikkat çeken bu özellik, Z Fold 3 ve daha yeni cihazlara da gelmesi bekleniyor. Ancak, bu yenilik yalnızca ücretli abonelik sistemi olan Gemini Advanced kullanıcılarına sunulacak. Samsung’un en gelişmiş katlanabilir cihazlarında sunulacak olan Gemini Live, yapay zeka deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak.

Cepkask Cep Telefonu Güvence Hizmet Paketi ileGalaxy Z Fold 6 veya  Z Fold 3 aldığınızda; 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında gasp, hırsızlık, kapkaç, sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. 

Samsung cihazlarında daha fazla telefon ve tablete gelmesi beklenen Gemini Live özelliğini aktif ettiğinizde, ekranın sağ alt köşesinde küçük bir simge göreceksiniz. Bu simgeye tıklayarak, uygulamanın nasıl kullanılacağını öğrenebilir ve ardından konuşma butonuna basarak anında sohbete başlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu bu arayüz, yapay zeka ile etkileşimi kolaylaştırarak sohbet deneyiminizi zenginleştiriyor. Samsung’un yeni güncellemeleriyle daha fazla cihazda bu özelliği kullanmak mümkün olacak.

Gemini Live, ChatGPT’de olduğu gibi farklı seslerle sohbet imkanı sunarak etkileşimi daha da keyifli hale getiriyor. Şu an için yalnızca İngilizce dil desteği sunan bu yenilikçi özellik, önümüzdeki aylarda daha fazla dil seçeneğiyle genişleyecek. Ayrıca Samsung, uzun süredir güncelleme yapmadığı Bixby için bu yıl yeni özellikler duyuracağını açıkladı. Bu gelişmeler, Samsung kullanıcıları için yapay zeka deneyiminde büyük bir adım anlamına geliyor.

Galaxy Z Fold 6, Z Fold 3  modellerinden aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!