Gizliliğinizi Önemseyenler İçin Oppo Find N3 Özel Güvenlik Çipiyle Geliyor!

← Geri
Gizliliğinizi Önemseyenler İçin Oppo Find N3 Özel Güvenlik Çipiyle Geliyor!
Oppo'nun son katlanabilir telefonu, Oppo Find N3, özel bir güvenlik çipi ile donatıldı. Artık Find N3 ile kişisel verileriniz daha güvenli bir şekilde saklanacak. İşte detaylar...

Oppo Find N3 ile Kişisel Bilgileriniz Koruma Altında!

Oppo Ürün Sorumlusu Liu Zouhu, Oppo Find N3'ün güvenlik odaklı özelliklerini paylaştı. 19 Ekim'de tanıtılacak olan bu yeni katlanabilir telefon, özel bir güvenlik çipi ile donatıldı. Find N3, kullanıcıların kişisel verilerini güvende tutmak için gelişmiş güvenlik sağlıyor. Veri gizliliğiniz Oppo Find N3 ile artık daha korunaklı.

Özel Verilerin Koruma Altında Olduğu İzole Ada: Oppo Find N3!

Oppo Find N3, "İzole Ada" adını verdiği basit bir düğme ile kullanıcılarına özel bir veri alanı sunuyor. Bu alanda kişisel ve iş verilerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Oppo, bu özelliği "rahatlama, gönül rahatlığı ve özgürlük" ile tanımlayarak maksimum veri gizliliği sağladığını vurguluyor.

"Telefonum her şeyim!" diyenlerdenseniz, Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi tam size göre! Oppo Find N3 ve N3 Flip, 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında sıvı teması, yüksek voltaj gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

Cihazın özellikleri henüz resmi olarak açıklanmış olmasa da sızıntılar ilgi çekici detayları ortaya koyuyor. Find N3, iç tarafında 120Hz yenileme hızına sahip 7,8 inç büyüklüğünde AMOLED ekran taşıyor. Ayrıca, dış tarafta 6,31 inçlik yine 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranlar üzerinde 32 Megapiksel ve 20 Megapiksel selfie kameralar bulunuyor. Cihazın toplam ağırlığı 244,8 gram iken kalınlığı 12,44 mm.

Find N3, ana kamera olarak OIS'li 48 Megapiksellik bir sensör kullanıyor ve ayrıca 64 Megapiksel (periskop) + 48 Megapiksel (ultra geniş açılı) iki ek kamerayı daha bünyesinde barındırıyor. Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 16 GB LPDDR5X RAM bellek ile güçlendirilen bu cihaz, dikkat çekici özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Oppo Find N3 ve N3 Flip aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!