Kaleminizi Netflix'e Taşıyın: Türkiye'de Senarist Eğitim Programları Başlıyor!

← Geri
Kaleminizi Netflix'e Taşıyın: Türkiye'de Senarist Eğitim Programları Başlıyor!
Netflix ve Bahçeşehir Üniversitesi, 'Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı' dersi için bir araya gelerek işbirliği yapma kararı aldı. İşte detaylar...

Netflix ve Bahçeşehir Üniversitesi, Senarist Eğitimine Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Dersin eğitmen kadrosu oldukça iddialı: Bahçeşehir Üniversitesi akademisyenleri, Netflix Türkiye ekibi ve uluslararası sektör profesyonelleri, öğrencilere senaryo analizi, karakter yaratımı, diyalog oluşturma gibi zengin eğitim modülleri sunacak.

Kreatif Kalemde Buluşuyor: Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi Başvuruları Başladı!

Sinema ve Televizyon alanında hayallerini gerçekleştirmek isteyen genç yeteneklere büyük fırsat! Bahçeşehir Üniversitesi, işbirliğiyle düzenlenen 'Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı' dersi için başvurular başladı. Bu heyecan verici derste, 14 hafta boyunca hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak verilecek eğitimle katılımcılar, dizi senaryosu yazma becerilerini geliştirme şansı yakalayacak.

Sadece Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri değil, aynı zamanda devlet üniversitelerinde Sinema ve Televizyon Bölümü'nde öğrenim gören genç yetenekler de başvurabilecek. Eğer sen de yaratıcı düşünceyle doluysan ve dizi senaryosu yazma konusunda tutkuluysan, bu fırsatı kaçırma! İhtiyaç sahibi öğrenciler için sunulan katılım bursundan yararlanabilirsin.

Başvuruları 5 Eylül 2023 tarihine kadar "serieswriting.bau.edu.tr" adresi üzerinden gerçekleştirebilirsin. Bu eşsiz ders, Netflix'in büyüme odaklı projesi Grow Creative'in bir parçası olarak hayata geçiriliyor. Netflix, kreatif sektörün gelişimine katkıda bulunmayı ve yeni yetenekleri sektöre kazandırmayı hedefliyor.

Türkiye'de gerçekleştirilen Grow Creative projeleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi, Güney California Üniversitesi'nin desteklediği Yaratıcı Yapımcılık Programı, Tatino Films ve Impact Hub İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen Netflix Series Lab projesi ve Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu gibi pek çok heyecan verici girişim bulunuyor.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!