Mark Zuckerberg'e Elon Musk'tan Sosyal Medya Göndermesi: Ne Oldu?

← Geri
Mark Zuckerberg'e Elon Musk'tan Sosyal Medya Göndermesi: Ne Oldu?
Eski adıyla Twitter olan X platformunun sahibi Elon Musk, rakip platform Threads'e sataşmaktan geri durmuyor. Musk, yaptığı bir açıklamada Threads'e Mark Zuckerberg'in bile bir şey yazmadığını söyledi. İşte bu sosyal medya çatışmasının ayrıntıları!

Elon Musk'tan Threads'e Gönderme: "Mark Zuckerberg Bile Sessiz!"

Son yılların en tartışmalı isimlerinden biri olan Elon Musk, Twitter'ı satın aldı ve adını X olarak değiştirdi. Musk, katıldığı bir programda X'in en büyük rakibi olarak gösterilen Threads'e sataşmayı ihmal etmedi.

ABD'nin popüler ve tartışmalı podcast yayınları arasında yer alan Joe Rogan Experience'e konuk olan Elon Musk, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Musk, Meta ile ilgili sorulara alaycı yanıtlar verirken, Threads'in sessizliğine de gönderme yaptı.

Aslında Threads, katılım rekoru kırarak faaliyete geçmişti, ancak Musk, Joe Rogan'ın uygulamayı "Hayalet kasaba" olarak nitelendirmesinin ardından "Evet, korkutucu şekilde sessiz." diyerek X'in rakibine laf attı. Bir anlamda gelen pası değerlendirme fırsatını kaçırmadı. Musk sözlerine "Demek istediğim, Zuck'ın kendisi bile gönderi paylaşmıyor. Kendi uygulamanı kullanman gerekir." şeklinde devam etti.

Zuckerberg'in Threads profiline baktığımızda aslında uygulamayı kullandığını ancak Musk gibi sürekli bir şeyler paylaşmadığını görüyoruz. Zuckerberg, platformda genelde haftada bir ya da iki haftada bir şeyler paylaşıyor. Meta'nın kurucusu, son olarak beş gün önce, platforma GIF kullanma ve anket özelliklerinin geleceği yönünde bir paylaşımda bulunmuştu.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!