REDMAGIC 9 Pro: Tasarımı ve Performansıyla Etkileyici Bir Oyuncu Telefonu

← Geri
REDMAGIC 9 Pro: Tasarımı ve Performansıyla Etkileyici Bir Oyuncu Telefonu
Oyun tutkunlarının merakla beklediği REDMAGIC 9 Pro ve REDMAGIC 9 Pro+ telefonları sonunda duyuruldu. Bu telefonlar, üst düzey performansları ve birçok açıdan ortak özellikleriyle dikkat çekiyorlar; ayrıca fiyatlarıyla da büyülemeyi başarıyorlar.

Mobil oyun odaklı akıllı telefonlar üreticisi REDMAGIC, son etkinliğinde beklenen sürprizini duyurdu: REDMAGIC 9 Pro ve REDMAGIC 9 Pro+! Bu yeni akıllı telefonlar, ultra yüksek performanslarıyla göz doldurmayı vadederken, REDMAGIC'in oyun dünyasındaki etkileyici yerini bir kez daha kanıtlıyorlar. 

Oyun keyfim bozulmasın diyenlerdesiniz Cepkask Cep Telefonu Güvence Hizmet Paketi ile REDMAGIC 9 Pro veya REDMAGIC 9 Pro+; 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

REDMAGIC'in yeni akıllı telefonları, genel anlamda benzer tasarımlar ve özellikler sunuyorlar. Ancak, modeller arasında farklılık gösteren tek şey, batarya kapasiteleri ve hızlı şarj destekleri oluyor. Bu farklılıklar ise telefonların fiyatlarına yansıyor.

REDMAGIC 9 Pro ve Pro+ modelleri, oyun tutkunlarının beklentilerini karşılayacak güçlü işlemciler ve özel oyun odaklı özelliklerle donatıldı. Ultra yüksek performansları sayesinde oyun deneyimini zirveye taşımayı hedefleyen bu telefonlar, aynı zamanda göz alıcı tasarımlarıyla da dikkat çekiyorlar.

Batarya kapasitesi ve hızlı şarj gibi önemli farklar, kullanıcıların tercihine göre seçim yapmalarını sağlıyor. REDMAGIC'in bu farklılıkla donattığı yeni akıllı telefonları, fiyatlandırma stratejileriyle de dikkat çekiyor. REDMAGIC 9 Pro ve Pro+ modelleri arasındaki bu farklılıklar, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunarken, mobil oyun deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor.

REDMAGIC 9 Pro Serisi:

REDMAGIC'in yeni amiral gemisi telefonları REDMAGIC 9 Pro ve REDMAGIC 9 Pro+, muazzam özellikleriyle göz kamaştırıyor. Her iki modelde sunulan 6.8 inçlik ekranlar, 1.5K çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı ile kullanıcılara kesintisiz bir görsel deneyim sunuyor. Ayrıca, 1.600 nit tepe parlaklık değeriyle, görüntülerin en yüksek kalitede ve canlılıkla aktarılmasını sağlıyorlar. Ön kamera ise 16 MP çözünürlüğünde ve ekran altına gizlenmiş bir tasarımla, ekranın en geniş alanını kullanıcıya sunuyor.

Her iki telefon da gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alıyor. REDMAGIC 9 Pro, 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanıyla desteklenirken, Pro+ modeli 24 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanına sahip. Pro modelin 6.500 mAh kapasiteli bataryası 80W hızlı şarj desteklerken, Pro+ modelde 5.500 mAh batarya kapasitesi ancak 165W hızlı şarj desteğiyle dikkat çekiyor.

REDMAGIC'in bu yeni telefonları, işlemci gücü, depolama seçenekleri ve şarj hızıyla kullanıcıların beklentilerini karşılarken, ekran özellikleri ve tasarımıyla da göz dolduruyorlar. Yüksek performans ve geniş depolama alanı arayanlar için Pro+ modeli, daha geleneksel kullanım isteyenler için ise Pro modeli mükemmel seçenekler sunuyor. Bu iki modelin, REDMAGIC'in oyun odaklı telefonları arasında yeni bir çığır açması bekleniyor.

REDMAGIC 9 Pro Teknik Özellikleri:

Ekran 6.8 inç, 120 Hz, 1.5K (2480 x 1116 piksel), 1.600 nit
İşlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Depolama
  1. REDMAGIC 9 Pro: 256-512 GB
  2. REDMAGIC 9 Pro+: 256-512-1024 GB - (UFS 4.0)
RAM
  1. REDMAGIC 9 Pro: 8-12 GB
  2. REDMAGIC 9 Pro+: 16-24 GB - (LPDDR5X)
Ön Kamera 16 MP
Arka Kamera 50MP Samsung JN5 OIS+ 50MP JN1+ 2MP makro
Batarya
  1. REDMAGIC 9 Pro: 6.500 mAh (80W)
  2. REDMAGIC 9 Pro+: 5.500 mAh (165W)
İşletim Sistemi Android 14
Bağlantı Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, 3.5 mm kulaklık

 

REDMAGIC 9 Pro Fiyatları:

Versiyon Fiyatı
8 GB + 256 GB (REDMAGIC 9 Pro) 620 dolar
16 GB + 256 GB (REDMAGIC 9 Pro+) 775 dolar

 

Çin pazarında REDMAGIC 9 Pro serisi satışa sunuldu.

REDMAGIC 9 Pro veya REDMAGIC 9 Pro+ aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!