Spotify Grup Dinlemelerine Ses Kontrolü İmkanı: Ama Burada Dikkat Edin!

← Geri
Spotify Grup Dinlemelerine Ses Kontrolü İmkanı: Ama Burada Dikkat Edin!
Müzikseverlerin severek kullandığı Grup Oturumları artık daha da keyifli hale geliyor! Spotify, grup oturumlarına eklediği yeni özellikle herkesin ses kontrolü yapabilmesini müjdeliyor.

Spotify Grup Oturumlarıyla Daha Fazla Kontrol Sizde! Yeni Ses Seviyesi Ayarlama Özelliğiyle Keyif Katın!

Spotify, kullanıcıların bir arada müzik keyfi yaşamasını sağlayan Grup Oturumu özelliğine müjdeli bir haberle geliyor! Bugün yayınladığı blog yazısında, gruba dahil olan herkesin artık kendi ses seviyesini ayarlayabileceğini duyurdu.

Fotoğrafın Sahibi, Bloomberg

2020 yılında kullanıma sunulan bu özellik, müzik dinleme deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Henüz tüm iOS ve Android cihazlarda kullanıma sunulmamış olsa da, kademeli olarak her cihaza gelmesi planlanıyor. Spotify kullanıcıları, birlikte müzik keyfi yaşarken kendi ses tercihlerine göre ayarlamalar yaparak paylaşımlarını daha da özelleştirebilecekler.

Spotify, Premium üyelerine özel olan Grup Oturumu özelliğine heyecan verici bir güncelleme ekliyor! Şu anda yalnızca Premium aboneler için kullanılabilen bu özellik, kullanıcılara diğer Premium üyeleriyle birlikte gerçek zamanlı müzik dinleme imkanı sunuyor.

Spotify'ın yayınladığı yeni güncellemeyle, oturuma dahil olan her kullanıcı artık ses seviyesini kontrol etme imkanına sahip olacak. "Seviye Seçeneği" adı verilen bu özellik sayesinde, grup oturumunda bulunan herkes kendi müzik sesini ayarlayabilecek. Ayrıca toplantı sahipleri, "Başkalarının Sesi Değiştirmesine İzin Ver" butonuna dokunarak bu özelliği açıp kapatabilecek.

Premium üyeleri için eğlenceli bir paylaşım deneyimi sunan Grup Oturumları, artık daha da kontrol edilebilir hale geliyor.

Bu yeni özellik, aşamalı olarak kullanıma geçeceğinden şu anda elinizde bulunan cihazda böyle bir seçenek göremiyor olabilirsiniz. 

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!