Steam'den İnanılmaz Fırsat: 345 TL Değerindeki Oyun Şimdi Ücretsiz!

← Geri
Steam'den İnanılmaz Fırsat: 345 TL Değerindeki Oyun Şimdi Ücretsiz!
Steam, rekabeti kızıştırmaya devam ediyor! Amazon Prime'ın ücretsiz oyun kampanyalarına güçlü bir yanıt veren Steam, (10.5 dolar) değerindeki bir oyunu ücretsiz yaparak yine gönülleri fethetti. Ancak dikkat edin, bu fırsattan yararlanmak için hemen acele edin!

345 TL Değerindeki Intravenous, Steam’de Kısa Süreliğine Ücretsiz Sunuluyor!

Gizliliğin merkezde olduğu ve Splinter Cell’e saygı duruşunda bulunan bu Gizlilik/Aksiyon oyunu, farklı oyun tarzlarına da hitap ediyor. Yapımcı, oyunun gizlilik kullanarak veya aksiyon dolu bir şekilde oynanabileceğini belirtiyor. Intravenous, gelecek hafta çıkacak ikinci oyunun lansmanını kutlamak için, ilk oyunu ücretsiz olarak sunarak oyunseverlere büyük bir fırsat sunuyor. 

Eğer bu oyunu kütüphanenize eklemek ve ömür boyu sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak buraya tıklayın ve oyunun Steam sayfasına gidin. Sonrasında, 'Hesaba Ekle' butonuna basmanız yeterli. 345 TL (10.5 dolar) değerindeki bu oyun, artık daimi olarak Steam hesabınızda yer alacak. Bu müthiş fırsatı kaçırmamak için hemen şimdi harekete geçin!

En Düşük Sistem Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows 7 ve Üstü
İşlemci: Athlon II X2 270 veya Üstü
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB VRAM, Intel HD 5500 veya Üstü
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama Alanı: 654 MB 

 

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 ve Üstü
İşlemci: Ryzen 3 1200 ve Üstü
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB VRAM, RX 460/GTX 1050 veya Üstü
DirectX: 9.0c
Depolama Alanı: 654 MB

 

Oyunu hesabınıza eklemek için 17 Temmuz 2024 saat 20.00'den önce kütüphanenize eklemeniz gerektiğini unutmayın. Bu tarihten sonra, oyunu yalnızca ücretli olarak edinebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin ve hemen kütüphanenize ekleyin!

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!