Xbox Game Pass Aboneliklerinde Yüzde 100 Artış: Fiyatlar Neler Olacak?

← Geri
Xbox Game Pass Aboneliklerinde Yüzde 100 Artış: Fiyatlar Neler Olacak?
Microsoft, Xbox Game Pass abonelik fiyatlarında dikkat çekici bir değişikliğe gitti. Zammın oranı yüzde 100'e ulaştı. Peki, bu zamla birlikte güncel fiyatlar nasıl değişti? İşte güncellemeler ve detaylar!

Oyunseverler İçin Zor Sabah: Xbox Game Pass Ücretlerine Zam Geldi

Oyunseverler, bu sabah döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve Steam'in fiyat politikalarındaki değişiklikler nedeniyle can sıkıcı bir sürprizle karşılaştılar. Oyun fiyatlarının ulaşılamaz hale gelmesi üzerine birçok kişi için iyi bir alternatif olan Xbox Game Pass, bu sabah itibarıyla ne yazık ki zamlandı.

Teknokask Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketi ile  PlayStation gibi oyun konsollarıda; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanı sıra sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda korunabilirsiniz. Cepkask, bu kapsayıcı yönüyle Türkiye'de bir ilktir. Unutmayın!

Xbox Game Pass abonelik fiyatlarına gelen zam oldukça yüksek bir oranla gerçekleşti. Ancak yine de fiyatlar, piyasa koşullarına göre göreceli olarak uygun kabul edilebilir. Peki, Xbox Game Pass güncel fiyatları nasıl değişti?

Şimdi Yenilenen Xbox Game Pass Abonelik Ücretleri: Güncel Fiyatlar ve Paketler

Abonelik Eski fiyatı Yeni fiyatı
Xbox Game Pass Konsol 79,99 TL 159 TL
Xbox Game Pass Ultimate 120,99 TL 209 TL
Xbox Game Pass Bilgisayar 79,99 TL 159 TL

 

Hâlihazırda Xbox Game Pass konsol veya Ultimate aboneliği olan kullanıcılar için iyi haber, aylık periyotları sona erene kadar eski fiyatlarla ödeme yapmaya devam edeceksiniz. Ancak, aktif aboneliği olmayanlar artık güncel fiyatlardan abonelik satın alacaklar.

Zam oranlarına baktığınızda, Xbox Game Pass fiyatlarının neredeyse yüzde 100 arttığını görüyoruz. Ancak oyun fiyatlarının artışını düşündüğümüzde, bu fiyatların hala oldukça makul olduğunu belirtmek önemli. Günümüzde 209 TL'ye bir AAA oyun bulmak giderek zorlaşıyor.

Xbox Game Pass Abonelik Paketleri Özellikleri?

  • Xbox Game Pass Konsol - Yüzlerce Oyuna Erişim / Sadece Konsol Oyunları / Xbox Live Gold / - / - / Xbox Game Studios Oyunları Kütüphanede / Riot Games Avantajları / Üyelere Özel İndirim ve Fırsatlar
  • Xbox Game Pass Ultimate - Yüzlerce Oyuna Erişim /  PC ve Konsol Oyunları / Xbox Live Gold / xCloud / EA Play / Xbox Game Studios Oyunları Kütüphanede / Riot Games Avantajları / Üyelere Özel İndirim ve Fırsatlar 
  • Xbox Game Pass Bilgisayar -  Yüzlerce Oyuna Erişim / Sadece PC Oyunları  / - / - / Riot Games Avantajları / Üyelere Özel İndirim ve Fırsatlar 

PlayStation Oyun Konsolu aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin! 

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!