Bulutun Üzerindeki Oyunlar Artık Televizyonunuzda da: Netflix ile Eğlenceye Yeni Bir Boyut Ekleniyor!

← Geri
Bulutun Üzerindeki Oyunlar Artık Televizyonunuzda da: Netflix ile Eğlenceye Yeni Bir Boyut Ekleniyor!
Netflix, kendi bulut oyun servisini resmen hayata geçirdi ve bu özellik şu anda test aşamasında. Bu gelişme, Netflix abonelerinin televizyon veya bilgisayarları üzerinden oyun oynamalarına olanak tanıyor.

Dünya çapında en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, oyun sektörüne yönelik çalışmalarını birkaç yıldır titizlikle sürdürüyor. Şirket, bu süre zarfında zaten onlarca mobil oyunu kullanıcılarla buluşturdu, bu oyunlar özellikle iOS ve Android telefonlarda keyifli bir deneyim sunuyor.

Ancak, Netflix şimdi daha büyük bir adım atarak oyun dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Kanada ve Birleşik Krallık'ta küçük bir abone kitlesiyle yapılan yeni bir test programı, abonelere televizyon veya bilgisayarları üzerinden oyun oynama fırsatı sunuyor. Bu adım, Netflix'in kendi bulut oyun sistemini resmen hayata geçirdiğini simgeliyor ve eğlence deneyimini daha da zenginleştiriyor.

Akıllı Telefonlar Yeni Kumanda!

Akıllı telefonlar, Netflix'in bulut oyun servisini televizyonlarda kullanmak isteyenlere yeni bir kapı açıyor. Android kullanıcıları, doğrudan Netflix uygulaması içinden, iOS kullanıcıları ise App Store'da bulunan "Netflix Game Controller" uygulamasıyla telefonlarını kumanda haline getirebilecekler. Bunun da ötesinde, akıllı telefonu kumanda haline getirmek oldukça basit.Televizyondan oyuna giren kullanıcılar, sadece telefonlarından QR kodunu okutarak anında bağlantı kurabilecekler. Alternatif olarak, web sürümünde klavye ve fare kullanılarak oyun oynanabilecek, eğlence ve teknoloji mükemmel bir uyum içinde buluşacak.

Netflix Bulut Oyun Deneyimiyle Uyumlu Cihazlar:

  • Amazon Fire TV
  • Google TV destekli ürünler
  • Nvidia Shield TV
  • LG markalı televizyonlar
  • Samsung markalı televizyonlar
  • Roku

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!